Aanmelden en Tarieven

Locatie

De Jonge Ontdekker is gevestigd aan de Draaibrug 1, te Houten.

We zijn bereikbaar op nummer 030- 7271160.

Deze locatie bestaat uit verschillende klaslokalen, gymzalen en begeleidingsruimten.
Op deze locatie is een groot aanbod aan speelmogelijkheden.

Er zijn voldoende mogelijkheden om buiten te spelen.
Het aankomst- en het klaslokaal zijn prikkelarm ingericht, om de kinderen zo effectief mogelijk met leren bezig te laten zijn. In de omgeving wordt er regelmatig gespeeld bij Balorig en op de verschillende schoolpleinen in de buurt. De Jonge Ontdekker maakt ook gebruik van de faciliteiten van kinderopvangcentrum Kidslodge. Op het terrein bevinden zich een kinderboerderij, een survivalbaan en het prachtige zwembad en de E-fitzone, waar kinderen op een interactieve manier kunnen bewegen!

Tarieven

De begeleiding wordt gefinancierd vanuit de Jeugdwet, Zorg in Natura indicatie (ZIN), een persoonsgebonden budget (PGB) indicatie een particuliere vergoeding of Passend Onderwijs. De zorg wordt afgenomen in zogenoemde dagdelen en/of per uur.

De Jonge Ontdekker heeft contracten met de gemeente Lekstroom, Utrecht Zuid Oost, Utrecht West en Rivierenland. Voor de overige gemeente is een aanvraag tevens mogelijk.

Openingstijden

Wij zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 8.00 uur tot 18.00 uur.

De onderwijsbegeleiding van De Jonge Ontdekker is geopend van maandag tot en met donderdag tussen 09.00 uur en 14.00 uur.

De naschoolse begeleiding van De Jonge Ontdekker is op maandag, dinsdag en donderdag geopend tussen 14.00 uur en 18.00 uur. Op woensdag en vrijdag zijn wij geopend van 12.30 uur tot 18.00 uur.

 

Verzenden